Over ons

P&A artistics opende haar deuren in 1993 te Rotterdam. Er werden in die tijd vooral etalages verzorgd. Eind 1996 splitste het bedrijf op in het decoratiebureau P&A artistics en een ontwerpbureau welke onder een andere naamvoering verder ging. Het decoratiebureau verhuisde naar Maassluis aan de Haven. Na een aantal jaren werden alle etalageklanten afgestoten en concentreerde P&A artistics zich op het aankleden en decoreren van feesten en allerlei evenementen door heel Nederland. Het team zoals het nu samengesteld is, bestaat uit de twee compagnons Korine Jourdan & Petra Boer. De kracht van P&A artistics is de passie voor het vak en het plezier in het werk! Iedere opdracht, klein of groot, wordt tot in detail uitgevoerd.

 

Ons Team

foto3-444x446 Korine Jourdan

Korine is sinds 1993 een P&A-er in hart en nieren en zou niets anders liever doen, dan dit beroep uit oefenen. Sinds januari 2007 is ze mede eigenaresse  van het decoratie bedrijf.

 

 

Petra Boer

Petra is een van de oprichters van het bedrijf. Van 2005 t/m 2009 is zij er even tussen uit geweest voor een avontuur in Spanje.

Nu is ze weer terug in Nederland om haar passie verder uit te oefenen!

.